Site Overlay

Kathrine Og Michael Fra ‘gift Ved Første Blik’ Er Blevet Forældre

Kathrine Og Michael Fra ‘gift Ved Første Blik’ Er Blevet Forældre

For Kristian Guldfeldt giver hele sagen dog anledning til en mere generel tvivl, når det kommer til kommunens arbejde med dem, der er allermest udsat, lyder det. I mailen skriver kommunen videre, at medarbejdere vil gøre en ekstra indsats for at skaffe deltagere i de kommende uger. Ligeledes har CDC kritiseret sommerlejrens afvikling og de mange bygninger, der har haft for lidt ventilation i forhold til den plads, der har været til rådighed. Tuja Berg fortæller, at man får en masse gode venner på lejren. Du skal acceptere betingelserne for fortsat at bruge din NORDJYSKE profil, til kommentarer, adgang til NORDJYSKE Plus, NORDJYSKE Stiftstidende E-avis og andre digitale tjenester.